FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Υπηρεσιες Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε Ευρώ: 27000
 • ENTRY FEES σε Ευρώ: 8000
 • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Εστίαση
TYCO, Take Your Cocktail Out

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ρόμβης. Στο TYCO μπορείς να πας να κάτσεις στα στιλάτα stools ή να πάρεις το cocktail μαζί σου και να κάνεις τις βόλτες σου ή ακόμα και να το απολαύσεις με delivery, μόνος σου, με την παρέα σου ή ακόμη και σε party ή επαγγελματικά events, αφού η ομάδα του TYCO παρέχει μίνι ψύκτες που γεμίζουν με περίπου 30 δόσεις cocktails.

Τα cocktails του TYCO συμβαδίζουν με την εποχικότητα, την χαρούμενη διάθεση, αλλά και με τις γεύσεις του κάθε «καλεσμένου». Ο κατάλογος περιλαμβάνει εξωτικές γεύσεις, δροσερές και νόστιμες και βασίζεται σε λιτές μείξεις, αφού όλα τα cocktails έχουν 3 με 4 συστατικά και ανανεώνεται ανάλογα την εποχή, με τα υλικά να είναι φυσικά φρέσκα, όπως ανανάδες, κεράσια και μάνγκο.

Η φιλοσοφία του TYCO είναι 100% value for money, με στόχο τα εξαιρετικά cocktails, στην σωστή τιμή για κάθε στιγμή, με τη καλύτερη εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και χαμόγελο. Long drinks και signature cocktails (στα 6 ευρώ), detox mocktails (στα 4,5 ευρώ).

Η διακόσμηση του TYCO είναι απλή και λιτή. Μια μικρή μπάρα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το μαγαζί, οικονομικά υλικά στην διακόσμηση, χρώματα, σκαμπό και cocktails σε πλαστικά ανακυκλώσιμα ποτήρια. Pop συνδυασμοί και τροπικές λεπτομέρειες, ένα σκηνικό απόδρασης από την καθημερινότητα.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το TYCO έχει σχεδιάσει και προτείνει μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση franchise, η οποία βασίζεται σε value for money λογική, αναφορικά τόσο με την αρχική επένδυση, όσο και με την τιμολογιακή πολιτική.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise του TYCO χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παρέχει όλα τα αναγκαία εφόδια προς τους συνεργάτες – franchisees, που διασφαλίζουν πολύ γρήγορη απόσβεση και ικανοποιητική κερδοφορία:

 • Μοναδικό και καινοτόμο concept

 • Χαμηλή επένδυση

 • Απαιτούμενος χώρος λίγων τετραγωνικών μέτρων

 • Χαμηλά λειτουργικά

 • Συμφέρουσες κεντρικές συμφωνίες

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους, της τάξεως του 150% με 270% ανάλογα το ποτό

 • Έσοδα τόσο από dine in, take away και delivery, όσο και από events, party κ.λπ.

 • Διαρκής ανανέωση καταλόγου

 • Πλήρης αρχική και συνεχής υποστήριξη

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 15,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 12,000 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 4,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του TYCO ενδιαφέρουσα και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στη Μικρή Εστίαση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του . , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του TYCO και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.