• Υπηρεσίες Franchise

  Υπηρεσίες Franchise

  Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
 • 1
coffeehouse franchise καφε 5rd wave coffee movement

Τα COFFEEHOUSE εξελίσονται στο 5th wave coffee movement και ως branded boutique coffee concept προσφέρουν ποιοτικό καφέ, στη σωστή τιμή με εξαιρετικό service σε ένα «πράσινο» περιβάλλον. Αυτό όμως που κάνει την εμπειρία COFFEEHOUSE να ξεχωρίζει είναι η εμμονή στη λεπτομέρεια και η προσαρμογή της εμπειρίας στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

GRIND BREW SERVE

Ο κώδικας τιμής των baristi των COFFEEHOUSE

Είναι μια ιεροτελεστία που επαναλαμβάνεται με μαεστρία και συνέπεια καθημερινά, σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE με ακριβώς το ίδιο τέλειο αποτέλεσμα, τον αγαπημένο μας καφέ COFFEEHOUSE!

GRIND

Οι καλοκαρδισμένοι μύλοι στα COFFEEHOUSE αλέθουν καφέ ακούραστοι, με το ίδιο ατόφιο αποτέλεσμα κάθε μέρα.

BREW

Οι άρτια εκπαιδευμένοι baristi φροντίζουν για τη συνέπεια σε κάθε κούπα καφέ με μηδέν ίζημα.

SERVE

Στα COFFEEHOUSE η απόλαυση ξεκινάει από την έμφαση στη λεπτομέρεια και το αυθεντικό χαμόγελο των baristi.

Ο κόκκινος αστερίσκος των COFFEEHOUSE

Αστερίσκος, ο: (αρσενικό) 1. υποσημείωση, 2. δίνω έμφαση, προσέχω ιδιαίτερα, λαμβάνω υπόψη μου.

Ό,τι δημιουργεί η COFFEEHOUSE το υπογράφει με το όνομά της και ένα αστέρισκο. Είναι ένα σύμβολο μελετημένο και προσεγμένο όπως ο καφές που σερβίρει στον καθένα ξεχωριστά σε όλα τα καταστήματά της. Ο κόκκινος αστερίσκος της COFFEEHOUSE είναι το έναυσμα για κάθε ιεροτελεστία στα καταστήματά της, είναι η απαρχή του κώδικα τιμής των baristi της και η πυξίδα της σε ό,τι κάνει. Ο αστερίσκος της υποσημείωσης και της λεπτομέρειας… που σημαίνει: δίνω έμφαση… προσέχω ιδιαίτερα… λαμβάνω υπόψη μου…

Η φιλοσοφία των COFFEEHOUSE 

Ο καφές σαν στάση ζωής…

Πολλοί πιστεύουν ότι ο καφές είναι το καύσιμό τους. Δικαίως, γιατί ο καφές είναι το 2ο πιο εμπορεύσιμο προϊόν στον κόσμο μετά το πετρέλαιο! Ο καφές είναι πολύ προσωπικό ζήτημα και ο καθένας μας τον απολαμβάνει με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, δημιουργήθηκε η COFFEEHOUSE με σκοπό να προσφέρει σε όλους ποιοτικό καφέ, στη σωστή τιμή με εξαιρετικό service σε ένα «πράσινο» περιβάλλον. Αυτό που κάνει όμως την εμπειρία COFFEEHOUSE να ξεχωρίζει είναι η εμμονή στη λεπτομέρεια και η προσαρμογή της εμπειρίας στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά!

Η ιστορία των COFFEEHOUSE

Ο καφές ενώνει τον κόσμο…

Η αγάπη για τον καφέ, στο παρελθόν, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ο οποίος μίλησε για αυτήν μέσω του έργου του Καντάτα για τον καφέ (1732). Η ίδια πηγή έμπνευσης, το 2012, οδήγησε την ομάδα της COFFEEHOUSE να οραματιστεί το σπίτι του καφέ! Όπως ένας συνθέτης μετατρέπει τα βιώματά του σε νότες, έτσι μετέτρεψε την ιδέα ενός café σε ένα smart boutique concept. Στο πρώτο COFFEEHOUSE οι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά χάρη στην ανιδιοτελή αγάπη για τον καλό καφέ. Σήμερα, έχοντας εισπράξει τη δική μας αγάπη και προτίμηση τα COFFEEHOUSE σερβίρουν σε 11 σημεία, 8 στην Κύπρο και 3 στην Ελλάδα.

Franchise with COFFEEHOUSE

Η COFFEEHOUSE βασίζει την ανάπτυξή της μέσω franchise στην επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη που θα μπορεί να υποστηρίξει τη συνεργασία επιχειρηματικά, αλλά και να αφουγκραστεί την κουλτούρα τους. Προτείνει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, με δυνατότητα απόσβεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, τον παράγοντα πράσινη ευαισθητοποίηση αλλά και το χαμηλό κόστος διαμορφώσαν μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από σημαντικά προνόμια:

 • Ισχυρό brand name.

 • Σύγχρονο design υψηλής αισθητικής.

 • Πράσινη φιλοσοφία.

 • Εμπορική έρευνα αγοράς, εύρεση, αξιολόγηση και επιλογή καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητά περιοχής.

 • Συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο.

 • Σχεδιασμός καταστήματος και αρχιτεκτονική επίβλεψη.

 • Αρχική εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του.

 • Μηχανογραφημένο σύστημα πωλήσεων.

 • Loyalty app.

 • Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το «κλειδί στο χέρι».

 • Επίσης, η COFFEEHOUSE παρέχει ένα ανταγωνιστικό πακέτο franchise σε επίπεδο χώρας, που επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να αναπτυχθεί με τη σωστή καθοδήγηση βάσει μιας ολοκληρωμένης επαγγελματικής προσέγγισης.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45.000 €

ENTRY FEES: από 15.000 €

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 11

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input