FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.
 • Υπηρεσίες Franchise

  Υπηρεσίες Franchise

  Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Ο ρόλος μας δεν αφορά μόνο στην ταχεία ανάπτυξή σας, αλλά και στην στιβαρή δημιουργία ισχυρών δικτύων, υποστηρίζοντάς σας στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και παράλληλα διασφαλίζοντάς σας από τις παθογένειες του franchising, όπως τις έχουμε βιώσει κατά τη πολύχρονη ενασχόλησή μας.
 • 1
BLOW hair salons franchise

Τα BLOW hair salons δεσμεύονται να προσφέρουν μια αέναη εμπειρία απόλαυσης, ευχαρίστησης και ικανοποίησης, ώστε οι άνθρωποι που τα εμπιστεύονται να νιώθουν πιο όμορφοι, κάθε μέρα, κάθε ώρα, γιατί… το αξίζουν, παρέχοντας σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών και νυχιών, όπως και περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ, τεχνητές βλεφαρίδες.

Στην αναζήτηση της ιδέας που εκφράζεται και από το slogan τους – MAKE EVERY DAY GLAMOROUS, γεννήθηκε το concept των BLOW, βασισμένο στην πολυετή εμπειρία και στην καθοδήγηση του κ. Θοδωρή Μορφονιού, πλαισιωμένο από μια ομάδα νέων και έμπειρων δημιουργών, με σεβασμό στο επάγγελμα του χώρου της αισθητικής – hair και nail treatments – που αναλαμβάνουν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την φυσική ομορφιά που έχει ο καθένας μας.

Μετά την δημιουργία 6 ιδιαίτερα επιτυχημένων πολυχώρων ομορφιάς και αφού βελτιστοποίησαν και τυποποίησαν τις διαδικασίες στησίματος και λειτουργίας, ξεκίνησαν, πλέον, την ανάπτυξή τους μέσω franchise, μέσα από γοητευτικούς, minimal και φρέσκους χώρους, με αξεπέραστη οργάνωση που εγγυάται την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών.

Blow Every Day

Νιώστε την κάθε μέρα ξεχωριστή!

Τα BLOW θα αναδείξουν ή και θα εξελίξουν το προσωπικό στυλ σας και αυτό το κάνουνε για εσάς σήμερα οικονομικά προσιτό και εύκολο.

BlowBELIEVE

Χαρίστε στον εαυτό σας την ομορφιά που του αξίζει… κάθε μέρα!

Η ομάδα των BLOW πιστεύει ότι αξίζετε κάθε μέρα να είστε όμορφοι και λαμπεροί με το λιγότερο δυνατό κόστος, και γι αυτό σας παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές π.χ. γυναικείο κούρεμα ή χτένισμα με 7 ευρώ, βαφή από 11 ευρώ, μανικιούρ 7 ευρώ, πεντικιούρ 9 ευρώ, τεχνητές βλεφαρίδες 7 ευρώ κ.ο.κ.

BlowPlaces

Τα BLOW διαθέτουν χώρους φιλικούς με έμφαση στην λειτουργικότητα και στην άνεση, γιατί η ομορφιά είναι κρυμμένη μέσα στους ανθρώπους που τα επισκέπτονται και τα εμπιστεύονται κάθε μέρα και δεσμεύονται να την αναδείξουν:

Νέα Σμύρνη

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 65

Πειραιάς

Γρ. Λαμπράκη 130

Περιστέρι

Σεβάστειας 7

Χαλάνδρι

Αγ. Παρασκευής 40

Γλυφάδα

Ανδρέα Παπανδρέου 20

Μαρούσι

Δημητρίου Ράλλη 4

Προνόμια Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των BLOW χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν ως μια κορυφαία επιχειρηματική πρόταση:

 • Δυνατό και αναγνωρίσιμο brand με υψηλή αναγνωρισιμότητα

 • Μεγάλη γκάμα προσφερομένων υπηρεσιών

 • Εξαιρετικό value for money προσφερομένων υπηρεσιών, με κορυφαία ποιότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές

 • Επιτυχημένη πορεία 6 πιλοτικών καταστημάτων

 • Πολύ μεγάλη πιστότητα πελατών

 • Φρέσκο, γοητευτικό και minimal design καταστημάτων

 • Εξαιρετική οργάνωση λειτουργίας

 • Μηχανογραφική υποστήριξη

 • Δραστηριοποίηση στον δυναμικό επιχειρηματικό κλάδο της ομορφιάς

 • Παροχή αρχικής και συνεχούς εκπαίδευσης

 • Υποστήριξη στην εύρεση προσωπικού

 • Υποστήριξη στην εύρεση καταστήματος

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι

 • Δυνατές διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 120 τ.μ.

ENTRY FEES: από 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 500 Ευρώ ανά τ.μ.

Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: ελάχιστη μηνιαία χρέωση

No Internet Connection