Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

SO EASY EDUCATION

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας στο διεθνές & άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οδήγησαν τον Όμιλο So Easy Education στη δημιουργία του «Κόμβου της Γνώσης» – THE KNOWLEDGE HUB, του συστήματος που μπορεί να καλύψει ολιστικά το φάσμα των εκπαιδευτικών αναγκών, μέσα από 3 κορυφαία εξειδικευμένα brands που δραστηριοποιούνται κάτω από την ίδια στέγη. Λειτουργώντας ήδη 8 HUBS σε όλη την Ελλάδαμε, ανάμεσα στα 82 παραρτήματα που διαθέτει και με 30 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην εκπαίδευση, τα So Easy Education χαράζουν με όραμα το μέλλον της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Τα brands του Ομίλου:

SO EASY: Ξένες Γλώσσες – 25 χρόνια

Με 145 προγράμματα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης για παιδιά, εφήβους, ενήλικες και επιχειρήσεις σε 9 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Αραβικά, Τούρκικα, Κινέζικα).

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ: Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης – 30 χρόνια

Με 7 καινοτόμους εκπαιδευτικούς πυλώνες που περιλαμβάνουν, σχολική μελέτη Δημοτικού & Γυμνασίου, προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα σχολεία και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και 5 ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για ολοκληρωμένη και εκ´ βάθρων κατάρτηση των μικρών & μεγάλων τους σπουδαστών.

Easy Win.net: Ψηφιακή εκπαίδευση – 20 χρόνια

Με εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά, ενήλικες , επαγγελματίες και δυνατότητα αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων (ECDL, UNICERT).

Η πιο σημαντική Βράβευση του Ομίλου:

Education Leaders Awards 2018

Το 2018 ο όμιλος So Easy Education απέσπασε το βραβείο ΕDUCATION LEADER AWARD – Bέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 600 Ιδιωτικά και Δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το μέλλον

Για τη χρονιά 2019-2020 προβλέπεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους 10 επιπλέον So Easy Hubs σε Ελλάδα και Κύπρο.

Franchise So Easy, η ευέλικτη και μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία

Τα So Easy Education προσφέρουν ευέλικτες επιχειρηματικές προτάσεις franchise για όσους επιζητούν ασφάλεια, σε συνδυασμό με υψηλή και διαχρονική κερδοφορία, μέσα από ένα εμπνευσμένο και γεμάτο ζωντάνια αντικείμενο εργασίας με προοπτική στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input