Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από το 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλυσίδων, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GRΝο1 σε όλες τις search engines και ranking sites, το Franchising.GRΚορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης franchise και το Franchise-Business.grΝο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στο facebook, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

FBS - Franchise Business Services

Το πελατολόγιο της FBS - Franchise Business Services διακρίνεται για τα πλέον αξιόλογα και γνωστά δίκτυα, στα οποία συγκαταλέγονται από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι θυγατρικές πολυεθνικών και εισηγμένες. Οι υπηρεσίες που έχει παράσχει καλύπτουν σχεδόν κάθε επιχειρηματικό κλάδο και αφορούν από τον σχεδιασμό του business concept και την διαχείριση των δικαιοδόχων μέχρι την διενέργεια ερευνών ικανοποίησης των καταναλωτών και την εύρεση στρατηγικών επενδυτών.

 

H FBS - Franchise Business Services έχει συνεισφέρει καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλυσίδων, όπως COFFEE ISLAND, COFFEE LAB, FAMOUS, FORTHNET, FUNKY BUDDHA, KLIMATAIR, STARBUCKS, VIRGIN MEGASTORES, ALTER EGO, CHILLBOX, FAIRYNAILS, KOULOUR – KOULOUR, MOKACCINO κ.ά.

 

Σήμερα η FBS - Franchise Business Services παρέχει αφενός ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών προετοιμασίας και ανάπτυξης δικαιοπαρόχων και αφετέρου έχει λάβει το δικαίωμα εκπροσώπησης των αλυσίδων, το business plan των οποίων κρίνει ως ιδιαιτέρως ικανοποιητικό σύμφωμα με τις ιδιαιτερότητες της σημερινές εποχής, τις οποίες και παρουσιάζει και προτείνει σε ενδιαφερόμενους νέους επιχειρηματίες.

Το πελατολόγιο της FBS - Franchise Business Services περιλαμβάνει μερικές από τις πλέον γνωστές αλυσίδες της αγοράς, αλλά και μικρότερες εταιρείες στις οποίες έχει προσφέρει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της σχετικά με franchising, από μελέτες σκοπιμότητας, μέχρι πλήρη προετοιμασία ή οργάνωση και έλεγχο δικτύου

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input