Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από το 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλυσίδων, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GRΝο1 σε όλες τις search engines και ranking sites, το Franchising.GRΚορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης franchise και το Franchise-Business.grΝο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στο facebook, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

FBS -  Franchise Business Services

Η FBS -  Franchise Business Services διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών, το οποίο ενδυναμώνει την πληρότητα των υπηρεσιών μας.

  • σε γραφεία franchise σε Β. Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και Κρήτη (Χανιά).

  • σε μη αποκλειστικούς συνεργάτες εντός Ελλάδος.

  • σε διεθνείς συνεργασίες που παρέχουν μια σημαντική κάλυψη του παγκόσμιου επιχειρηματικού χάρτη.

  • σε μόνιμες συνεργασίες που καλύπτουν ανάγκες των πελατών της, όπως real estate, marketing, επιδοτήσεις, social media, διαδίκτυο, πληροφορική, κατασκευές, εκτυπώσεις κ.λπ.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input