FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
BRIDGE URBAN COFFEE ROASTERS

Δεν είναι καθόλου εύκολο να χαρακτηριστεί ένα Brand ως “Excellent”. Και αυτό είναι κάτι που όλοι εμείς, στα Bridge Urban Coffee Roasters, γνωρίζουμε πολύ καλά και από πρώτο χέρι. Απαιτείται διαρκής προσήλωση στην ποιότητα των πρώτων υλών, σημασία ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της διανομής, υψηλή τεχνογνωσία στην προετοιμασία και παρασκευή των προϊόντων και ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών, κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Απαιτούνται επενδύσεις σε νέο εξοπλισμό, στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, στο Branding και στο Marketing, στην αναβάθμιση και στην επέκταση του δικτύου Franchise, στην εκπαίδευση των συνεργατών και του ανθρώπινου δυναμικού.

Στα Bridge urban Coffee Roasters, εδώ και 11 συναπτά έτη, κάνουμε όλα τα παραπάνω αλλά και κάτι ακόμα: Αυτό που αγαπάμε, την τέχνη του καφέ δηλαδή, με το ίδιο πάθος, τον ίδιο ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το κάνουμε καλά. Κι αυτό είναι που τελικά μάς κάνει “Excellent”!

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει για εμάς δυναμικά και ευχάριστα με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου Franchise μας και νέων προϊόντων με κύρια έμφαση στις εκλεκτές ποικιλίες καφέ, καθώς και στην ουσιαστική προώθηση και επικοινωνία του Brand μέσω Digital Marketing.

Αφιερώνουμε με χαρά το βραβείο “Excellent Brand 2022” στους αγαπημένους μας πελάτες και στους εξαιρετικούς συνεργάτες μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και μας στηρίζουν εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

 • Συνεργασία με ένα Brand που είναι ήδη γνωστό με σημαντική φήμη.

 • Διενέργεια έρευνας αγοράς και μελέτη σκοπιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.

 • Προ κοστολόγηση του καταστήματος, πριν την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.

 • Ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.

 • Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος. Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι και ταυτόχρονα ευελιξία αν ο συνεργάτης επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος τη διαμόρφωση του καταστήματός του, παραδίδοντάς του πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη.

 • Καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής Εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.

 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση δικαιοδόχων και προσωπικού, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών, σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

 • Τροφοδοσία με προϊόντα από τη παραγωγική μονάδα της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες, με χαμηλό κόστος και κορυφαία ποιότητα.

 • Τηλεφωνικό κέντρο που αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με τον πελάτη για την παραγγελιοληψία, την προώθηση νέων προιόντων αλλά και για τη διαχείριση παραπόνων.

 • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, παρακολούθηση κάθε καταστήματος με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του και αύξηση της κερδοφορίας του.

 • Υποστήριξη σε τοπικές προωθητικές ενέργειες, με πλήρη κάλυψη σε θέματα δημιουργικού.

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες στα Social Media.