FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
Σύμβουλος Franchise

Οι επιχειρήσεις έχουν την ανάγκη έμπειρων συμβούλων, οι οποίοι προσφέρουν λύσεις, προσανατολισμένες στην καινοτομία και καθίστανται απαραίτητοι και χρήσιμοι.

Με την πλειονότητα των επιχειρήσεων να ανήκουν στην μικρομεσαία και πολύ μικρή κατηγορία, να αντιμετωπίζουν προβλήματα, ρευστότητας και τζίρου, με τις τράπεζες να «αρνούνται» την χρηματοδότηση, η όλη εικόνα διαμορφώνεται άσχημη και απαιτούνται, πλέον, νέες θεωρήσεις, αλλά και ριζοσπαστικά μέτρα, έχοντας ως βάση τα πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές από τους παγκόσμιους διανοητές.

Από την άλλη, ας μην ξεχνάμε ότι η κρίση αφενός γεννά ευκαιρίες και αφετέρου αναγκάζει το μυαλό να σκεφτεί ριζοσπαστικά και οδηγεί τα πράγματα έτσι ώστε να διαφανούν και να ακολουθηθούν νέα διαφορετικά και πιο ενδιαφέροντα επιχειρηματικά μονοπάτια!

Η WiZION GROUP, με την εμπειρία της στον κλάδο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από το 1990, ξεκινώντας το 1998, πριν από οιοδήποτε άλλο μέσο ή φορέα, την έκδοση του Νο1 περιοδικού για το franchise στην Ελλάδα, του FRANCHISE BUSINESS, διακατέχει θεσμικό ρόλο στην αγορά, διοργανώνοντας από το 2008 και κάθε χρόνο τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και έχοντας συστήσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE που διενεργεί τριμηνιαίες έρευνες παρακολούθησης και ανάλυσης του κλάδου.

Στο πλαίσιο της Νέας Εποχής, που όχι μόνο έχει αναδιαμορφώσει πλήρως το επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και χαρακτηρίζεται από συνεχόμενες αλλαγές και αναταράξεις, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε διεθνές επίπεδο, παραμένει ανταγωνιστική και αποτελεσματική, ακολουθώντας συνέχεια τις εξελίξεις και αξιοποιώντας τις state of the art στρατηγικές και τεχνολογίες.

The Art of Franchise

Η WiZION GROUP έχει ενσωματώσει qrcodes στο FRANCHISE BUSINESS, μέσω των οποίων με ένα απλό κλικ από το κινητό του, ο κάθε ενδιαφερόμενος μεταβαίνει στο ειδικά διαμορφωμένο landing page της αλυσίδας που τον ενδιαφέρει. Αξιοποιούμε ultimate μεθοδολογίες όπως Business Model Canvas και Blue Ocean Strategy, κατά τον ανασχεδιασμό της στρατηγικής των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο CRM για την διαχείριση των ενδιαφερόμενων δικαιοδόχων. Έχουμε εισάγει τις πλέον νέες τεχνολογίες CMS για την διαχείριση των διαδικτυακών franchise πλατφορμών μας. Επενδύουμε σε υποδομές και πρωτοστατούμε συνέχεια, με δέσμευση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

  • Το μοναδικό franchise περιοδικό σε διασύνδεση με το διαδίκτυο μέσω qrcodes.

  • Η μοναδική εταιρεία συμβούλων που κάνει χρήση των πλέον σύγχρονων μεθοδολογιών και τεχνικών strategy και marketing.

  • Οι Νο1 διαδικτυακές franchise πλατφόρμες, εγκεκριμένες από google news και με πολύ δυνατή παρουσία στα social media.

Αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να εντοπίσουμε μαζί τις προτάσεις franchise που σας ταιριάζουν!