FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
Crazy Feat

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Crazy Feat διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά και ανταποκρίνεται απόλυτα στις σημερινές συνθήκες της αγοράς. Με λειτουργικά, ευχάριστα και εργονομικά καταστήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσφέρουν μια μεγάλη και εκλεκτή ποικιλία από υψηλής ποιότητας επώνυμα παιδικά υποδήματα και αξεσουάρ, εκπροσωπώντας περισσότερα από 35 επώνυμα brands.

Η επιτυχία του πιλοτικού καταστήματος των Crazy Feat στο Παλαιό Φάληρο, επί της Αγίου Αλεξάνδρου 33, οδήγησε τη μητρική εταιρεία να ξεκινήσει την ανάπτυξή της μέσω franchise, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο multi brand κατάστημα παιδικών υποδημάτων & αξεσουάρ στον κλάδο, που πέρα από τα κορυφαία προϊόντα δίνει εξέχουσα σημασία στη συνολική εμπειρία αγορών και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του.

Τα Crazy Feat έχουν σχεδιάσει και δοκιμάσει επιτυχημένα ένα σύστημα franchise, συμπιεσμένης αρχικής επένδυσης και ελαχιστοποιημένου ρίσκου, με υψηλές αποδόσεις, παρέχοντας μια σειρά από τα παρακάτω ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που σας οδηγούν γρήγορα στην κερδοφορία.

  • Αξιοποιείτε την ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα των Crazy Feat.

  • Έχετε στην διάθεσή σας τα μικρά μυστικά των Crazy Feat, και ακολουθώντας το συνιστώμενο τρόπο λειτουργίας τους, προσφέρετε στους πελάτες σας μοναδική εμπειρία παράλληλα με την επιτυχή πώληση.

  • Αποκτάτε ένα κατάστημα σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξειδικευμένο αποκλειστικά στο Επώνυμο Παιδικό Υπόδημα και Αξεσουάρ, σχεδιασμένο με γνώμονα το Παιδί.

  • Έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 35 Παγκόσμια Brands, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Μulti-Βrand κατάστημα με τα ποιοτικότερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς, από τα οποία θα επιλέγονται οι καλύτερες σχεδιαστικές προτάσεις μέσω της εξειδικευμένης ομάδας (Κοινωνιολόγος-Εκπαιδευτικός, Εμπορικός Διευθυντής, Οικονομολόγος) της μητρικής εταιρείας.

  • Αγοράζετε αυθεντικά επώνυμα ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, στις επίσημες τιμές χονδρικής των κεντρικών εργοστασίων.

  • Απολαμβάνετε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, πουλώντας τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δίγλωσσου ηλεκτρονικού καταστήματος www.crazyfeat.com, χωρίς να χρειαστεί να το διαχειρίζεστε εσείς ή να έχετε δικό σας e-shop.

  • Αποκτάτε δομημένα πιστό πελατειακό κοινό, μέσω ενός γεναιόδωρου προγράμματος πιστότητας πελατών.

  • Συμμετέχετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, επιβραβεύοντας παράλληλα τα παιδιά για την επιλογή τους αυτή της ανακύκλωσης ή της διαθεσής των υποδημάτων τους σε ιδρύματα.

  • Έχετε πάντα διαθέσιμη την τεχνογνωσία και την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, ακόμη και για την μικρότερη λεπτομέρεια.

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την συνεργασία σας με το δίκτυο για οποιοδήποτε λόγο, είσαστε ελεύθεροι να αποχωρήσετε όποτε το επιθυμείτε.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 40 + αποθήκη

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση / Επίπλωση: από 30,000 €

Αρχικό Εμπόρευμα: από 30,000 €

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: 3%