FRANCHISE BUSINESS SERVICES

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchise από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων franchise και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιό μας και θα σας προτείνουμε το franchise που σας ταιριάζει.

Franchise Blog

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καθιερωθεί ως ο μοναδικός ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών franchise, διαδραματίζοντας παράλληλα τον ρόλο του franchise trendsetter, και συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων brands στην χώρα μας, όσο και στην εδραίωση του θεσμού.
Mr Espresso

Τα Mr. ESPRESSO με χρόνια εμπειρίας και παράδοσης στον επαγγελματικό χώρο του καφέ πραγματοποιούν το δικό τους επόμενο βήμα για να γεμίσουν όλα τα κενά της ημέρας προσφέροντας ποιοτικά αφεψήματα - από αγαπημένο καφέ, μέχρι βιολογικά βότανα και χυμούς - καθώς και υγιεινά μικρά γεύματα, συμπληρώνοντας τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών τους.

Στα Mr. ESPRESSO θα ανακαλύψουμε blend καφέ, δηλαδή χαρμάνια από δύο ή περισσότερες ποικιλίες καφέ με γεύσεις και αρώματα που ικανοποιούν τις προτιμήσεις των Coffee Aficionados, στις ποιοτικότερες προτάσεις της αγοράς για καφέ τόσο σε σπυρί, όσο και σε αλεσμένους από επώνυμους οίκους όπως illy, Lavazza, Caffe Alberto, Segafredo, Portioli, Hausbrandt κ.α.

Επίσης, θα ενθουσιασθούμε από μονοποικιλιακούς καφέδες, που προέρχονται από μία και μόνο μόνο γεωγραφική περιοχή, είτε από μία μόνο φάρμα, ή μια επιλογή από ανώτερης ποιότητας κόκκους καφέ από μια μόνο περιοχή. Πρόκειται για καφέδες που μεγαλώνουν σε ιδανικές συνθήκες με τη μέγιστη φροντίδα και την καλύτερη δυνατή προστασία και ταξιδεύει στο φλιτζάνι μας για να μας οδηγήσει σε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη γευστική εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από μοναδικό άρωμα, γεύση και προσωπικότητα.

Οι μονοποικιλιακοί καφέδες των Mr. ESPRESSO διατίθενται σε ροφήματα, σε σπυριά, αλλά και αλεσμένοι για μηχανές Espresso, Moka και Pour Over (Aeropress, French Press, Hario, Chemex).

Ταυτόχρονα, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τα καταστήματα Mr. ESPRESSO, οι συμβατές Nespresso και Dolce Gusto κάψουλες, όπως και η εκλεκτή ποικιλία ροφημάτων και σνακς (τσάι, βότανα, σοκολάτες, milkshakes, γρανίτες, μπάρες και διάφορα συνοδευτικά).

Τα Mr. ESPRESSO καινοτομούν συνέχεια, τόσο σε επίπεδο προϊόντων διαθέτοντας ακόμα και ειδικό μηχάνημα παραγωγής γάλακτος αμυγδάλου, όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού όπου αξιοποιούνται όλες οι νέες τεχνολογίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα Mr. ESPRESSO κάνουν το επόμενο βήμα στον χώρο των λιανικών πωλήσεων για να συμπληρώσουν ένα μοναδικό κομμάτι της δικής σας καθημερινότητας, με το άρωμα και τη γεύση ενός ποιοτικού καφέ, του δικού σας αγαπημένου ροφήματος ή του απολαυστικού χυμού σας, ώστε να σας γεμίσει ενέργεια, να σας τονώσει, ζώντας τη δική σας ιστορία μέσα από κάθε στιγμή της δικής σας μοναδικής ημέρας.

H Mr. ESPRESSO έχει δημιουργήσει μια πρόταση franchise στον κλάδο των coffee shops, η οποία καλύπτει τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς για ποιοτικό καφέ, συνοδευτικά προϊόντα και ένα δυνατό καφεπωλείο με ότι χρειάζεται ο home barista. Στηριζόμενη στην υψηλή τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας και στο πάθος της διοικητικής ομάδας για συνεχή βελτίωση του concept και στην αναζήτηση των κορυφαίων καφέδων στον κόσμο, η επιχειρηματική πρόταση των Mr. ESPRESSO χαρακτηρίζεται από δυνατά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.