Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Coffee Lab

Ο καφές έχει περάσει σε άλλο level. Πλέον δε μιλάμε για τον καφέ αλλά για την ιστορία πίσω από κάθε φλιτζάνι …και όπως πάντα οι ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές...

Ο αγρότης, από μια συγκεκριμένη χώρα, ο οποίος δουλεύει σε μια συγκεκριμένη φάρμα. Γνωρίζουμε το όνομα του, ποια εποχή έσπειρε το χωράφι του, με ποια τεχνική άφησε τους κόκκους να στεγνώσουν στον ήλιο, πως μεταφέρει τους σάκους και πόσες φορές βγάζει το σκύλο του βόλτα!

Ο barista δεν είναι απλώς κάποιος που φτιάχνει καφέ. Είναι εκείνος που αντιλαμβάνεται τις λεπτές διαφορές των γεύσεων, χρησιμοποιεί θερμόμετρα, μεζούρες και αποστακτήρια για να το τερματίσει! Γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ latte και flat white και έχει περάσει ατελείωτες ώρες σεμιναρίων για να μάθει πως να «σε ξεγελάσει» βγάζοντας ένα Cappuccino Freddo μέτριο χωρίς ίχνος ζάχαρης, απλά παίζοντας με τα ζάχαρα του ίδιου του καφέ (ναι γίνεται!).

Ο καταναλωτής. Όχι μόνο ο ψαγμένος χιπστεράς που το έχει στο DNA του. Αλλά, Eσύ και εγώ. Που στην τελική δε μας πολυ-ενδιαφέρει να πιούμε Kopi luwak (belieeeve me) αλλά βρε αδερφέ θέλουμε ο καφές μας να πίνεται. Δε θέλουμε τον καμένο καραβίσιο, ούτε να θυμίζει γαλακτομπούρεκο από το χάλια γάλα. Θέλουμε να πιούμε έναν ποιοτικό καφέ, θα ψάξουμε να βρούμε το καλό cafe στην περιοχή μας. Αν ο barista είναι αδερφός και μας προτείνει και κανέναν ψαγμένο μονοποικιλιακό δε θα πούμε όχι! Για εμας που ο καφες δεν ειναι αναγκη αλλα επιλογη!

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input