Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Coffee Lab franchise

Ξεκίνησε δυναμικά η ανάπτυξη του franchise των Coffee Lab στην Αίγυπτο με 5 καταστήματα, μετά από συμφωνία με την συνεργασία της FBS της νο1 εταιρείας συμβούλων franchise, στο πλαίσιο ενός ισχυρού πλάνου ανάπτυξης.

Τα CoffeeLab είναι η πρώτη αλυσίδα street cafe στην Ελλάδα που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee. Η ποιότητα έγινε η βάση της επιτυχίας τους κι απέκτησαν αμέσως πιστούς φίλους.

Η πρόταση για franchise καφέ της CoffeeLab είναι ιδιαίτερα ελκυστική γιατί κάθε νέο κατάστημα είναι βέβαιο πως θα αποτελεί ένα πολύ καλό café, με όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Γιατί η CoffeeLab έχει επιλέξει συνειδητά αυτό το μοντέλο ανάπτυξης με franchise καφέ και προσφέρει όλη την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη που χρειάζεται. Κι ακόμα υπάρχει σταθερή εποπτεία και υποστήριξη διαρκώς, χωρίς να υπάρχουν αποδόσεις και ποσοστά επί του τζίρου και της διαφήμισης (marketing fees και royalties fees). Και φυσικά κάθε CoffeeLab franchise καφέ προσφέρει καφέ εξαιρετικής ποιότητας που οι τελικοί πελάτες γνωρίζουν και προτιμούν.

Επικοινωνία

Αν διερευνάτε το franchising, είτε για να αναπτύξετε τη δική σας αλυσίδα, είτε για να ανοίξετε ένα κατάστημα franchise, θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Ποιό είναι το ενδιαφέρον σας;
Invalid Input
Invalid Input