Διαδραματίζουμε

Πιστεύουμε

Παρέχουμε

 

Σύμβουλοι Franchise

Παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.


Γνωρίστε όλες τις προτάσεις franchise!

Explore Now!

Φανερωμένης 4, Χολαργός, 15561, 2106540681,

Franchise Marketing by Franchise.GR and Franchising.GR

Franchise Νεα

TYCO New Opening Franchise

Η Ν. Σμύρνη υποδέχεται σύντομα το νέο franchise TYCO, επί κεντρικής πλατείας και συγκεκριμένα επί της 2ας Μαϊου 5, με το πλάνο του opening αρχές Σεπτεμβρίου, με τους διερχόμενους και τους θαμώνες της πλατείας, αλλά και τους κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής να μπορούν να απολαμβάνουν take away και delivery τα διάσημα πλέον cocktails του TYCO.

Alterlife Kerkyra

Διανύοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία και διαθέτοντας πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness, η alterlife αναπτύσσει ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο franchise, σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και ανακοινώνει το 29ο ALTERLIFE FITNESS FRANCHISE στην Κέρκυρα...

Coffee Lab GCC

Μετά την επιτυχημένη συμφωνία των Coffee Lab στην Αίγυπτο... όπου βρίσκονται ήδη σε λειτουργία τέσσερα καταστήματα .. και σε λίγες μέρες ανοίγει και το πέμπτο.. τα Coffee Lab είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πλέον την νέα συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της Coffeelab και του ομίλου εταιρειών Elite group για την ανάπτυξη του σήματος μέσω franchise σε όλο το GCC region... καθώς επίσης και στις χώρες της Ιορδανιας και του Λιβανου... με τα δυο πρώτα μαγαζιά να ανοίξουν άμεσα στο Dubai και στο Ομαν.

Nine Grams Cup2

Δύο νέα franchise για τα Nine Grams ετοιμάζονται και σύντομα θα διαθέτουν τα 100% arabica blends όπως και τα είδη καφεκοπτείου και τα υπέροχα σνακς και σάντουιτς σε σε Φιλαδέλφεια και Ν. Ιωνία, με τον Jose Manuel να εγγυάται την αυθεντική ποιότητα και τις καλύτερες τιμές.

Tyco Koumarianos

Εντυπωσιακό το Opening Weekend για το TYCO στο Χαλάνδρι 26, 27 και 28 Ιουλίου, επί της Ηρακλείου 3 - 5, με d.j. τον G. KOUMARIANO!

Tyco Mykonos

Ξεκινώντας την ανάπτυξη τους μέσω franchise στις αρχές του έτους και με αφετηρία το κατάστημα αναφοράς στη Ρόμβης, τα TYCO ξεκίνησαν το πρώτο franchise τους στο Χαλάνδρι, το οποίο έχει προγραμματισμένο opening εντός Ιουλίου και ήδη συμφωνήθηκε το δεύτερο franchise στη Μύκονο σε κεντρικότατο σημείο.

Coffee Lab Egypt

Ξεκίνησε δυναμικά η ανάπτυξη του franchise των Coffee Lab στην Αίγυπτο με 5 καταστήματα, μετά από συμφωνία με την συνεργασία της FBS της νο1 εταιρείας συμβούλων franchise, στο πλαίσιο ενός ισχυρού πλάνου ανάπτυξης.

Tyco Tzina Halandri

Το Χαλάνδρι υποδέχεται το νέο franchise TYCO, το πιο ζωντανό και κεφάτο στέκι, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.